سديم pca : ماده شگفت انگیز برای پوست و مو

آرایشگاه شیوا پردیس و سالن زیبایی رعنا و ارایشگاه در پردیس

سدیم pca چیست ؟ طبیعت، طیف وسیعی از مواد مفید را برای مراقبت از پوست به ما هدیه داده است و سديم pca یکی از آنهاست. این یک ماده آبرسان و همچنین یک ماده بازسازی کننده پوست است که می تواند به چندین روش به پوست و موی شما کمک کند.بنابراین، اگر به دنبال یک ماده طبیعی هستید که بتواند معجزه کند، سدیم PCA می تواند پاسخگوى شما باشد. برای اطلاع از مزایای بسیاری که Sodium PCA ارائه می دهد، ادامه مطلب را بخوانيد.

 

سدیم PCA چیست؟

سديم pca یک عامل آبرسان طبیعی است که از روغن ها، گیاهان و میوه ها به دست می آید. این نسخه از نمک سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید (PCA) است که به نام اسید پیروگلوتامیک نیز شناخته می شود. همچنین به عنوان اسید آمینه پرولین نيز شناخته می شود که پایه تمام پروتئین ها را تشکیل می دهد.  سدیم PCA یک مرطوب کننده است که به طور طبیعی در پوست وجود دارد. همچنین در انواع محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. مرطوب کننده ها رطوبت را در پوست شما حفظ و نگهداری می کنند. آنها قطرات آب را از هوای اطراف جذب كرده و در لایه بالایی پوست حبس می کنند و ظاهری مرطوب به آن می بخشند.

در حالی که سدیم PCA یک ماده طبیعی مشتق شده است، می تواند به صورت مصنوعی نیز ایجاد شود. همچنین، بسته به منبع استخراج، استفاده ازسدیم PCA ممکن است متفاوت باشد.

 

خواص سدیم pca چیست ؟

  1. خواص Humectant (هومكتانت)

ماهیت سدیم پی سی ای به آن اجازه می دهد تا رطوبت هوای اطراف را جذب کرده و رطوبت را در مو و پوست شما را حفظ کند. سدیم PCA همچنین به فاکتور مرطوب کننده طبیعی (NMF) شما می افزاید که از اجزایی مانند اسید لاکتیک، قند، اسیدهای آمینه و پروتئین تشکیل شده است. این لیپیدهای طبیعی، سلامت و آبرسانی پوست شما را حفظ می کنند. پوست شما به دلیل داشتن اپیدرم سالم، انعطاف پذیر و هیدراته به نظر می رسد.

محصولات مراقبت از پوست حاوی سدیم PCA با غلظت بسیار پایین ۱ تا ۲٫۵٪ در دسترس هستند. می تواند به طور موثر وارد بالاترین لایه پوست شما شود و فوایدش را به لایه های داخلی منتقل کند. مطالعات نشان داد که ۲ درصد سدیم PCA در محصول مراقبت از پوست شما می تواند به طور قابل توجهی خشکی پوست شما را کاهش دهد.

 

  1. خواص ضد پیری سدیم pca برای پوست

سطح طبیعی این ماده در پوست شما با افزایش سن کاهش می یابد. محصولات مراقبت از پوست حاوی سدیم PCA (  سدیم پی سی ای چیست )می توانند مقادیر از دست رفته را جبران کنند. بسیار جاذب آب است و آب را از محیط و هنگام دوش گرفتن جذب می کند. سپس آن را در داخل پوست شما قفل می کند و آن را هیدراته و جوان نشان می دهد.

 

  1. از سد پوستی محافظت می کند.

سدیم PCA یک عنصر حیاتی در انجام وظایف ناحیه داخل سلولی پوست شما است. از از دست دادن آب سلول های پوست شما جلوگیری كرده و در نتیجه از عملکرد سد دفاعی پوست شما محافظت می کند. سدیم PCA به تشکیل لیپیدهای بین سلولی کمک می کند که سلول های شما را به هم نگه می دارد و آنها را به هم متصل ميكند.

بیرونی ترین لایه پوست شما را سالم نگه می دارد. سدیم PCA از از دست دادن رطوبت جلوگیری می کند و خطر حمله باکتری ها و آلرژن ها را کاهش می دهد.

 

  1. اگزما را درمان می کند.

اگزما یک بیماری پوستی است که با التهاب، تحریک پوستی و پوسته پوسته شدن پوست مشخص می شود. یک مطالعه آزمایشی نقش داروهای ضد التهابی را برای اگزمای خفیف تا شدید بررسی کرد. نتیجه گیری شد که PCA سدیم همراه با سایر اجزای محافظ، نتایج موثری را نشان می دهد.

اين ماده به کاهش علائم اگزما مانند التهاب، زبری و خارش کمک کرد. همچنین ظاهر کلی پوست را بهبود بخشید. پس از ۲ هفته استفاده منظم، علائم را تا ۷۹٪ کاهش داد و سطح هیدراتاسیون را تا ۴۴٪ افزایش داد.

 

  1. التهاب را کنترل می کند.

سديم pca روی التهاب پوست به خوبی عمل می کند. از میکروفلورای که یک باکتری ساكن در داخل بدن شماست، محافظت می کند. هنگامی که بدن شما در معرض هر عامل بیماری زا و سمی قرار می گیرد، اولین سیستم دفاعی توسط میکروفلورا ایجاد می شود. این سیستم ایمنی بدن ما را تحریک می کند و به طور خاص به پیشگیری و کنترل التهاب کمک می کند.

 

  1. خواص سدیم pca برای پوست و مراقبت از مو

سديم pca همچنین در محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. موهای شما را نرم و لطیف می کند. احتمال آسیب مو را کاهش می دهد و با آبرسانی به پوست سر، ریزش مو را کنترل می کند. در صورتی که موهای شما به دلیل درمان هاى شیمیایی خشک شده باشد، محصولات مراقبت از مو حاوی سدیم PCA می تواند کمک کننده باشد.

 

چگونه از سديم pca استفاده کنیم؟

سدیم PCA در درجه اول به عنوان یک عنصر مرطوب کننده برای پوست شما عمل می کند. بنابراین در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو مانند سرم، ژل، کرم، لوسیون و شامپو استفاده می شود. بسیاری از برندهای آرایشی نیز از Sodium PCA در رژ لب و كرم پودر خود استفاده می کنند. معمولاً در محدوده غلظت ۰٫۲ تا ۴۰ درصد استفاده می شود. دستورالعمل های روی برچسب محصول را دنبال کنید.

سدیم پی سی ای چیست

سديم pca در مقابل هیالورونیک اسید

اسید هیالورونیک یک عنصر کلیدی برای بسیاری از فرمول های مراقبت از پوست است زیرا توانایی جذب رطوبت در پوست دارد. سدیم PCA نیز دارای ویژگی های مشابه اسید هیالورونیک است و ظاهر پوست کم آب و کدر را بهبود می بخشد. نمک PCA مولکول را محلول در آب می کند تا بتواند به عنوان یک مرطوب کننده موثر برای پوست شما عمل کند.

هر دو سدیم PCA و اسید هیالورونیک مرطوب کننده هستند. تنها تفاوت این دو در کیفیت عملکرد است. در حالی که اسید هیالورونیک تا ۱۰۰ برابر وزن خود را در آب نگه می دارد، PCA سدیم می تواند ۲۵O برابر وزن خود را نگه دارد. این دلیل اصلی است که بسیاری از برندهای مراقبت از پوست از هر دو ماده برای فرمولاسیون حفظ رطوبت استفاده می کنند. سدیم PCA همچنین حداقل ۱٫۵ برابر قوی تر از گلیسیرین و دو برابر قوی تر از پروپیلن گلیکول است.

 

عوارض جانبی و خطرات سديم pca

متخصصين EWG ایمنی سدیم PCA را ارزیابی کردند و به دلیل کمترین عامل خطر، امتیاز ۱ از ۱۰ را کسب کرد. با توجه به EWG، خطر سرطان، سمیت براى تولید مثل و سمیت ایمنی در سدیم PCA وجود ندارد.  در ارزیابی دیگری از Sodium PCA توسط متخصصان آرایشی، سدیم PCA را به عنوان یک ماده ایمن برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست اعلام کرد. پس از انجام آزمایشات بالینی، آنها به این نتیجه رسیدند که این ماده غیر حساس کننده است و باعث تحریک پوست شما نمی شود.

با این حال، علیرغم اینکه برای پوست بسیار دوستانه است، سدیم PCA نباید در محصولاتی که حاوی عوامل نیتروز کننده نیز هستند استفاده شود. در حضور مواد شیمیایی نیتروز کننده و نور یا گرما، سدیم PCA تمایل به تجزیه دارد و ممکن است نیتروزامین های سرطان زا ایجاد کند. جدا از این، هیچ شکایتی در مورد عوارض جانبی سدیم PCA وجود ندارد.

خرید سدیم pca

سخن آخر

سديم pca كارهاى مختلفی انجام می دهد و فواید زیادی دارد. این ماده باعث تحریک یا اثرات مضر روی پوست شما نمی شود. اگرچه این یک ماده شگفت‌انگیز واقعی از طبیعت است، اما باید در نظر داشته باشید که آیا به پوست شما می‌آید یا نه. نوع پوست خود را ارزیابی کنید و یک روتين مراقبت از پوست سفارشی را انتخاب کنید که متناسب با نیاز پوست شما باشد.

تهیه شده در بورگ

خرید سدیم pca

.

 

# سدیم pca چیست # سدیم پی سی ای چیست  # خرید سدیم pca #  خواص سدیم pca برای پوست

امتیاز شما به این مقاله؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۵ رای
کپی با لینک مستقیم بلامانع است
کپی با لینک مستقیم بلامانع است
محسن زارعی نژاد
محسن زارعی نژاد

من محسن آقایی با شهرت زارعی نژاد دکترای تخصصی مهندسی صنایع در گرایش تحقیق در عملیات ؛ تخصص: مدیریت زنجیره تامین و مدیریت کسب و کار؛ علاقه مند به دیجیتال مارکتینگ، در جال حاضر در زمینه زیبایی پوست و مو در حال تحقیق و توسعه کسب و کار با همراهی خانم هنگامه رویین هستم.

صغحه من
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on tumblr
Share on reddit
Share on vk
Share on pinterest
Share on mix
Share on pocket
Share on xing
Share on email
Share on digg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بهترین نوع فیلر صورت از نظر ماندگارتری کدام است؟

بهترین نوع فیلر صورت از نظر ماندگارتری کدام است؟

فيلرهای پوستی محبوب ترین و موثرترین مواد تزریقی زیبایی هستند. آنها می توانند بیشتر نگرانی های زیبایی از جمله چین و چروک، خطوط ریز، شلی پوست، عدم تقارن صورت، کاهش حجم صورت، لب های نازک و سایر نگرانی ها را برطرف کنند. چه بخواهید اثرات ناشی از افزایش سن و…
۳ مورد كه نشان ميدهد زمان لیفت صورت است:چه زمانی تزریق فیلرها را متوقف کنیم؟

۳ مورد كه نشان ميدهد زمان لیفت صورت است:چه زمانی تزریق فیلرها را متوقف کنیم؟

لیفت صورت چیست ؟ فیلرها و تزریقات پوستی برای جایگزینی حجم از دست رفته و حجیم نگه داشتن پوست و داشتن ظاهری جوان استفاده می شوند. فيلرهای پوستی می توانند چین و چروک ها را صاف کرده و حجم صورت را که با افزایش سن كمتر ميشود، بازگردانند. افزایش سن…
۱۱ مورد بهترین مارک کرم پودر برای عروس در دنیا

۱۱ مورد بهترین مارک کرم پودر برای عروس در دنیا

پیدا کردن كرم پودر مناسب یکی از سخت ‌ترین مراحل آرایشی برای هر کسی است. اما حالا كه نوبت به عروس ميرسد انتخاب بهترین کرم پودر میکاپ عروس می تواند چالش برانگیزتر باشد.  شما به چیزی نیاز دارید که ماندگار باشد، اما در عین حال هم در عکس ها و…
ایربراش میکاپ یا آرایش عروس HD؟ بهترین نوع کدام است؟  Airbrush vs HD

ایربراش میکاپ یا آرایش عروس HD؟ بهترین نوع کدام است؟  Airbrush vs HD

یک لباس فوق‌العاده زیبا و جواهرات خیره‌کننده مطمئناً ظاهر عروس را در روز عروسی بسيار برجسته خواهد كرد. اما اگر آرایش عروس بی عیب و نقص نباشد، همه اینها بیهوده خواهد بود.  نوع آرایش و ميكاپ آرتيستى که عروس برای روز عروسى خود انتخاب می کند، نقش مهمی در این…