پانتنول :ماده چند کاره ای که در روتين زیبایی پوست به آن نیاز دارید.

پانتنول: ماده چند کاره ای که در روتين زیبایی پوست به آن نیاز دارید.

پانتنول چیست ؟ پانتنول (به انگلیسی panthenol ) یک محصول دارویی است که در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می‌شود. این یکی از همه کاره ترین مواد برای پوست و موی شماست که اغلب توسط اجزای شناخته شده ای مانند اسید هیالورونیک یا آلوئه ورا نادیده گرفته می شود. به علاوه، احتمالاً بیشتر از آنچه فکر كنيد از آن استفاده می‌کنید، زیرا پانتنول معمولاً در ریمل‌ها، سرم‌ها و کرم‌ها یافت می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را بخوانيد.

 

پانتنول چیست ؟

از نظر ساختاری، پانتنول، كه همچنین به عنوان اسید پانتوتنیک شناخته می شود، ترکیبی شبیه اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 است. به عنوان پرو ویتامین B5 شناخته می شود. زیرا هنگامی که آن را به صورت موضعی استفاده می کنید، به ویتامین B5 پانتوتنیک اسید اکسید می شود.

پانتنول شکل پایدار ویتامین B5 است. B5 می تواند به طور موثر آب را در خود نگه دارد و در نتیجه پوست نرم و مرطوب می شود. از این رو، پانتنول به دلیل خواص ترمیم کنندگی، تسکین دهنده و مرطوب کنندگی شناخته شده است. جالب اینجاست که نام پانتنول از کلمه یونانی “پانتوتن” به معنای “همه جا” گرفته شده است.

پانتنول مدیریت مو ها را آسان‌تر می‌کند. زیرا بافت صاف ‌تری به مو می‌دهد و به مبارزه با موهای وز کمک می‌کند. استفاده مداوم از پانتنول از شکنندگى یا خشک به نظر رسیدن موهای شما جلوگیری می کند.

بیشتربدانید  هیالورونیک اسید؛ ترکیبی برای درمان موهای خشک

 

می‌توانید پانتنول را در کرم، لوسیون، شامپو، نرم‌کننده و حالت دهنده ها به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی آن پیدا کنید. می توانید بدون زحمت آن را پخش کنید و به پوشش کامل برسید.

مزیت پانتنول نسبت به سایر مواد مرطوب کننده رایج این است که هم به عنوان نرم کننده و هم به عنوان مرطوب کننده عمل می کند. نرم کننده ها هرگونه ترک پوست را می پوشانند و هومکتانت ها آب را به سمت پوست جذب می کنند.

با چنین توانایی های زيادى، پانتنول یک جزء حیاتی در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست، آرایش و مراقبت از مو است. خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی آن را به یک انتخاب برتر در آرایش تبدیل کرده است.

اگر روى محصول برچسب پانتنول را پیدا نکردید، به دنبال نام مستعار آن مانند d-pantothenyl، butanamide یا provitamin B5 باشید، همه آنها یکسان هستند.

 

چگونه از پانتنول استفاده کنیم؟

پانتنول با اکثر مواد به خوبی همكارى می کند و تا حد زیادی بی ضرر است و روی پوست تازه تمیز شده بسیار خوب عمل می کند. توصیه می شود که صورت خود را بشویید، از یک تونر برای از بین بردن هر گونه آلودگی یا کثیفی اضافی استفاده کنید، سپس کرم یا لوسیون حاوی پانتنول را اعمال کنید.

شما می توانید پانتنول را در بسیاری از محصولات پیدا کنید. بر اساس نوع محصولی که استفاده می کنید، می توانید تعیین کنید که چند وقت یکبار از آن استفاده کنید.

بیشتربدانید  فواید روغن زیتون برای پوست صورت

 

خواص پانتنول برای پوست

علاوه بر خواص ذکر شده، پانتنول فواید و اثرات قابل توجه دیگری نیز دارد.

پانتنول برای مو

  1. ۱. حفظ رطوبت در پوست را بهبود می بخشد

خواص پانتنول برای پوست : اجازه ندهید این واقعیت که پانتنول نوعی الکل ویتامین B5 است شما را گمراه کند. برخلاف الکل که پوست شما را خشک می کند، پانتنول پوست شما را عمیقا مرطوب می کند. به عنوان یک مرطوب کننده، به طور مداوم آب را جذب می کند، آن را در خود حفظ می کند. و به پوست شما اجازه می دهد تا از درون آبرسانی شود و شاداب و شبنم دار به نظر برسد.

پانتنول به عنوان یک سد محافظ روی پوست شما عمل كرده که رطوبت را قفل می کند . و از از دست دادن طبیعی آب جلوگیری می کند و به کاهش خطر خشکی یا کم آبی کمک می کند. شما می توانید با حفظ سطوح بهینه رطوبت، پوست جوان و سالم خود را حفظ کنید.

 

  1. ۲. به بهبود زخم ها کمک می کند

خواص پانتنول برای پوست : آیا تا به حال فکر کرده اید که پانتنول می تواند به بهبود زخم ها کمک کند؟ اگر شما فردی هستید که به طور مداوم با آکنه و اسکار آکنه مبارزه می‌کنید، در انتظار درمان باشيد.

برای اینکه یک زخم به طور کامل بهبود یابد، باید از لایه های داخلی بهبود پيدا كند. بسیار مهم است که پوست شما روند بهبودی را از درون شروع کند و از خود در برابر محرک های خارجی دفاع کند. شما می توانید سلول هایی را که پوست شما را منعطف می کنند را در پانتنول پیدا کنید. دوز روزانه پانتنول، پوست و بافت آن را بهبود می بخشد.

 

نکته

با ترکیبی از ویتامین C و پانتنول که تولید کلاژن را افزایش می دهد، روند بهبودی پوست خود را تقویت کنید.

بیشتربدانید   بهترین منابع مواد غذایی برای کلسیم و ویتامین D

 

  1. ۳. مزایای ضد التهابی ارائه می دهد.

بسیاری از پمادها و کرم ها حاوی پانتنول هستند، زیرا نشان داده شده است که دارای اثرات ضد التهابی است. همچنین برای کسانی که به دلیل درماتیت با خارش ؛ سر و کار دارند مفید است. علاوه بر این، اگر پوست شما خشک باشد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک می شود. پانتنول رطوبت کافی را برای محافظت از پوست در برابر محرک های خارجی فراهم می کند.

خواص پانتنول برای پوست

آیا میدانستید؟

پس از انجام خالکوبی، تاتو آرتيست ها اغلب کرم های مرطوب کننده با پانتنول را برای بهبود سریع تر توصیه می کنند.

 

چگونه از پانتنول در محصولات استفاده می شود؟

خاصیت مرطوب کنندگی، ترمیم کنندگی و تسکین دهنده پانتنول، اين ماده را به یک عنصر محبوب در بسیاری از محصولات تبدیل کرده است.

بیشتربدانید  نحوه استفاده از اسیدهای پوستی در مراقبت از پوست هاى تيره

 

  1. ۱. محصولات پوستی

یک بخش ضروری از رژیم غذایی شما ویتامین B5 برای سلامت مو و پوست است. آیا منطقی نیست که مشتقات B5 بخش مهمی از محصولاتی مانند پاک کننده ها و لوسیون ها باشد؟ برای پوست، پانتنول به بهبود خاصیت ارتجاعی، آبرسانی و ظاهری صاف کمک می کند.

محصولات دیگری مانند ریمل، کرم پودر و رژ لب نیز شامل آن می شود. همانطور که قبلا خواندید، می‌توانید پانتنول را در پمادهایی برای درمان بثورات، قرمزی پوست، نیش حشرات، التهاب، زخم‌ها و بریدگی‌های جزئی ناشی از اصلاح پیدا کنید.

 

  1. ۲. محصولات مو

پانتنول می تواند كيفيت موهای شما را بهبود بخشد و  موهای شما را سالم تر، نرم تر و درخشان تر می کند. این توانایی را دارد که با اتصال به ساقه مو، رطوبت را حفظ کند و به محافظت از موهای شما در برابر آسیب های محیطی و محصولات حالت دهنده کمک کند.

بیشتربدانید   درمان کراتینه در مقابل صافی مو: كدام برای موهای شما بهتر است؟

 

  1. ۳. محصولات ناخن

مانند موهای شما، ناخن ها نیز از پروتئین کراتین ساخته شده اند. به این ترتیب، پانتنول می تواند به تقویت ناخن های پا و دست کمک کند.

 

عوارض جانبی پانتنول

پانتنول فوق العاده ملایم است و بنابراین اکثر مردم می توانند از آن استفاده کنند. به طور معمول، پانتنول ماده‌ای است که بیشتر افراد می‌توانند آن را تحمل کنند و واکنش‌های آن نادر است. اگر بیش از ۱۰ تا ۲۰ گرم در روز مصرف کنید، ممکن است دچار اسهال شوید.

مانند سایر مواد، احتمال آلرژی وجود دارد، اما احتمال آن کم است. اگر می‌خواهید ایمن‌تر باشید، بهتر است یک تست پچ را در جایی از بدن خود آزمایش کنید، قبل از اینکه محصول را روی صورت خود بزنيد و علائم ناخوشایندی ایجاد کنید.

اگر با مقداری تحریک مواجه شدید، باید فوراً با متخصص پوست خود تماس بگیرید.

خوب است توجه داشته باشید که از پانتنول در غذا و مکمل ها نیز استفاده می شود. با در نظر گرفتن این موضوع، پانتنول به طور کلی بی خطر شناخته می شود.

 

سخن پايانى

استفاده از پانتنول در بیشتر محصولات آرایشی و مراقبت از پوست رايج است. هنگامی که با پوست شما تماس پیدا می کند، به ویتامین B5 تبدیل می شود و دارای خواص ضد التهابی و مرطوب کنندگی است. همچنین با مواد دیگر سازگار است.

از متخصص پوست خود برای معرفى محصولات مناسب سوال كنيد، چرا كه قطعا پوستی سالم و درخشان خواهید داشت.

 

تهیه شده در بورگ

 

# پانتنول برای مو

امتیاز شما به این مقاله؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
کپی با لینک مستقیم بلامانع است
کپی با لینک مستقیم بلامانع است
محسن زارعی نژاد
محسن زارعی نژاد

من محسن آقایی با شهرت زارعی نژاد دکترای تخصصی مهندسی صنایع در گرایش تحقیق در عملیات ؛ تخصص: مدیریت زنجیره تامین و مدیریت کسب و کار؛ علاقه مند به دیجیتال مارکتینگ، در جال حاضر در زمینه زیبایی پوست و مو در حال تحقیق و توسعه کسب و کار با همراهی خانم هنگامه رویین هستم.

صغحه من
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on tumblr
Share on reddit
Share on vk
Share on pinterest
Share on mix
Share on pocket
Share on xing
Share on email
Share on digg

یک دیدگاه برای “پانتنول :ماده چند کاره ای که در روتين زیبایی پوست به آن نیاز دارید.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بهترین نوع فیلر صورت از نظر ماندگارتری کدام است؟

بهترین نوع فیلر صورت از نظر ماندگارتری کدام است؟

فيلرهای پوستی محبوب ترین و موثرترین مواد تزریقی زیبایی هستند. آنها می توانند بیشتر نگرانی های زیبایی از جمله چین و چروک، خطوط ریز، شلی پوست، عدم تقارن صورت، کاهش حجم صورت، لب های نازک و سایر نگرانی ها را برطرف کنند. چه بخواهید اثرات ناشی از افزایش سن و…
۳ مورد كه نشان ميدهد زمان لیفت صورت است:چه زمانی تزریق فیلرها را متوقف کنیم؟

۳ مورد كه نشان ميدهد زمان لیفت صورت است:چه زمانی تزریق فیلرها را متوقف کنیم؟

لیفت صورت چیست ؟ فیلرها و تزریقات پوستی برای جایگزینی حجم از دست رفته و حجیم نگه داشتن پوست و داشتن ظاهری جوان استفاده می شوند. فيلرهای پوستی می توانند چین و چروک ها را صاف کرده و حجم صورت را که با افزایش سن كمتر ميشود، بازگردانند. افزایش سن…
۱۱ مورد بهترین مارک کرم پودر برای عروس در دنیا

۱۱ مورد بهترین مارک کرم پودر برای عروس در دنیا

پیدا کردن كرم پودر مناسب یکی از سخت ‌ترین مراحل آرایشی برای هر کسی است. اما حالا كه نوبت به عروس ميرسد انتخاب بهترین کرم پودر میکاپ عروس می تواند چالش برانگیزتر باشد.  شما به چیزی نیاز دارید که ماندگار باشد، اما در عین حال هم در عکس ها و…
ایربراش میکاپ یا آرایش عروس HD؟ بهترین نوع کدام است؟  Airbrush vs HD

ایربراش میکاپ یا آرایش عروس HD؟ بهترین نوع کدام است؟  Airbrush vs HD

یک لباس فوق‌العاده زیبا و جواهرات خیره‌کننده مطمئناً ظاهر عروس را در روز عروسی بسيار برجسته خواهد كرد. اما اگر آرایش عروس بی عیب و نقص نباشد، همه اینها بیهوده خواهد بود.  نوع آرایش و ميكاپ آرتيستى که عروس برای روز عروسى خود انتخاب می کند، نقش مهمی در این…